Több mint 10 éve, amikor elkezdtem sportfogadással foglalkozni találkoztam először a „Bónuszrablás-Bonus hunting” fogalmával több sportfogadó fórumon. Először úgy gondoltam, hogy ez nem nekem való dolog, mert Én e nélkül is komoly nyereményre fogok majd szert tenni. Egy idő után rá kellett jönnöm azonban, hogy minden fillér számít a játékban és minden lehetséges fillért be kell söpörni kegyetlenül az embernek.

Mit is jelent pontosan a Bónuszrablás fogalma?

  • Szinte minden létező fogadóiroda ajánl kezdő bónuszt új játékosainak, ami itthon 10.000-15.000 Ft általában az angol nyelvű irodáknál pedig100-200 euró(28-56.000 Ft közötti bónusz összeg)
  • Ezek a bónuszok megforgatási követelményekhez vannak kötve és minimum szorzókhoz, amiket be kell tartani, ahhoz, hogy a bónusz kivehető legyen
  • Először be kell regisztrálni kezdésnek 5-10 irodához és ott olyan fogadásokat megtenni egy mérkőzés, játszma ellenkező két különböző végkimenetelére, hogy közben ne veszítsünk vagy csak minimális összeget
  • Ha betartjuk szigorúan a szabályokat, akkor pár fogadás után a bónusz simán kivehető lesz a számláról

Ennyi lenne nagyvonalakban a feladat, de persze ez gyakorlatban jóval komplikáltabb ennél, mit, ahogy ezt leírta. Sok angol nyelvű fórumot olvastam, ahol rátaláltam egy termékre, amit sokan dicsértek.

Ezt írták róla az egyik helyen:

„Nem gondoltam volna, hogy létezik egy ilyen egyszerű rendszer, ami segítségével végig rabolhatom kockázat nélkül az összes sportfogadó céget. Úgy látszik vannak csodák nem is értem, hogy engedhetik ezt a cégek, de igazából ez ellen nem igen lehet védekezniük, mert teljesen legális módon egy apró trükk segítségével történik minden.

Itt találod ezt a terméket!

Ha nem beszélsz jól angolul, akkor használd a http://translate.google.hu/, hogy megértsd az anyagot.

Kezd a vadászatot az alábbi irodánál:

Bet365 100%-os 15.000 Ft bónusz

Bukisamurai