Ha játszottál már élő kaszinóban, vagy például fogadtál netes kaszinóban, bizonyára tudod, nagyon sok zsetont tudunk nyerni, de sajnos még többet elveszteni. Ne te legyél aki bukik, te tartsd be a következő taktikákat:

- Találd meg a leghitelesebb netes kaszinót. De mindenféleképpen figyelj arra, hogy többeknek már bizonyított és több éves tapasztalat mellett jól operáló netes kaszinó legyen. Lényeges, hogy magyar nyelven legyen és megbízható call centerrel menjen, hogy a reklamációkat megfelelően kezeljék. Ez az egész alapja.

- Válassz ki közülük legkevesebb kettő internetes kaszinót és iratkozz fel, mert ha valamelyik helyen belekeveredsz egy negatív szériába, akkor onnan seperc alatt el tudj menni. A kaszinoprofi oldal tuto tippeket ad mindehez: http://www.kaszinoprofi.hu/

- Van egy jól működő taktika ahol legalább kettő kaszinóban kezdesz egy időben játszani. Néhány perc múlva már látni fogod a tőkédből, hogy hol van aznap a legjobb lapjárásod, és annál folytatod a játékot. A többit bezárod aznapra.

- Amennyiben az egyik online kaszinóban rossz szériád akad, válts kaszinót aznapra. Ha a Sajnos ha a másik kaszinóban sem alakulnak jól a dolgok, hát akkor ez nem fog ma összejönni és aznap ne fogadj többet.

- Csakis olyan internetes kaszinókat válassz, magas az üdvözlő bónusz és gyakran újrafeltöltő bónuszokat is adnak, valamint hűségpontokat gyűjthetsz. Ez mind azért lényeges, mivel minél több ingyen pénzhez jutsz, annál hatékonyabban tudod minimalizálni veszteségeidet és közben növelni a nyerés valószínűségét.

- Csak azokban a kaszinókban nyiss számlát, ahol jó magas a nyerőgépekből a visszafizetés: minimum 95%. Ahol ez inkább a 89%-hoz jár közelebb, vagy rosszabb esetben az alatt van, ott ne játssz.

- Nagyon sok netes kaszinó játékstratégia van. Ajánlatos megfogadni őket és egyben nem össze-vissza fogadni, mert a következetesen használt stratégia előnyt jelenthet a kaszinóval szemben. minden típusú netes kaszinó játékra találhatsz valamilyen stratégiát, pl. a pókerre, de még a nyerőgépekre is.

- Ne hagyd, hogy az érzelmeid elragadjanak, legyél higgadt. Ne játssz tovább ha elveszíted a fejedet.

- Nagyon sok téves infót fogsz találni az internetes kaszinójátékokról az interneten, ne legyél hiszékeny. Sajnos ha valahol azt hirdetik, hogy tuti stratégiájuk van, az egyszerűen nem igaz. A kaszinóban nincs olyan, hogy biztos, hanem a matematikai következtetésekre támaszkodva jobb sanccal nyerhetünk.

Amennyiben ezeket a dolgokat szigorúan követed, abban az esetben jó eséllyel meg tudod növelni nyerési esélyediet. Így léptékekkel több pénzre fogsz szert tenni.

Egy dolgot érts meg: kaszinózásból meggazdagodni kizárólag abban az esetben fogsz, ha 1x véletlenül nagyot szakítassz és utána soha többé nem játszol. Az internetes kaszinók nagy veszélye, hogy ha valaki egyszer nyer, abban a tévhitben lesz, hogy ezt követően ezt akármikor újra meg tudja csinálni.