Sosem értettem az idősebb generációt (a Nagypapát a Familia Kft-ben), amikor a loviról beszélt meg az ügetőről, hogy az mekkora szórakozás és izgalom, amíg a saját bőrömön tapasztaltam.

Itt találod az egész blogot - http://lovi.blog.hu/ 

Aztán egy szép napon egy haverom üzent, hogy van pár tuti lovi tippje. Én óckodtam tőle, de úgy voltam vele, hogy miért is ne pár ezret beáldozhatok rá. Meg is tettem a pár lovat és lásd csodák csodája szinte mindegyik ló nyert és kb 8.000 Ft-ból kb 120.000 Ft-ot nyertem.

Sosem gondoltam, hogy én valaha lovakra fogok fogadni. Mindig is az volt az elvem, hogy csak olyan sportokra fogadjak, amihez konyítok valamit. Ez nálam a labdarúgásban merült ki 3 évvel ezelőttig.

Lassan rákattantam a dologra és elhatároztam, hogy elkezdek utánaolvasni, hogy mennek a dolgok a Lóverseny fogadásban. Interneten vettem temérdek angol nyelvű anyagot és elkezdtem tesztelni a különböző stratégiákat. Elég nehezen ment a dolog, mivel az angolom sem olyan jó, de azért nagy nehezen sikerült értelmeznem a szisztémákat. Sok-sok módszert teszteltem, amíg letettem a voksom a "Handicap" versenyek mellett. És ez még nem minden. Az olyan "Handicap" versenyekre specializálódtam, ahol minimum 8 ló indul és mind 4 évnél idősebb. Hogy miért? Ez is a szisztéma része.....

Miről is olvashat a blogomban?

  • Lóverseny szabályokba való bevezetés
  • Honnan szerezzünk infókat tippjeinkhez
  • Lóverseny stratégia kézikönyv
  • Lóverseny szimulátor tipp szoftver

Itt találod az egész blogot - http://lovi.blog.hu/ 

Miért lehet rákattanni a Lóversenyre?

Mert 10 percenként indulnak a futamok egy nap, akár 40 futam is lehet csak Angliából. Egy-egy futam 2-4 percig tart távolságtól függően és mindet ÉLŐ videó közvetítésben követhetjük végig az alábbi oldalon. Számtalan izgalmas versenyt izgultam már végig sok alakalommal csak a célfotó segítségével dőlt el, hogy nyertem-e vagy sem.

Csak annyit tudok mondani, hogy ez egy szenzációs szórakozás igazi ADRENALIN BOMBA!