Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kémkedj a sasfészekben az eredményeket befolyásoló infókért!

Itt az idő, hogy kicsit Te is beleásd magad azokba az aktákba, riportokba, amik olyan döntő információkat tartalmaznak, amik segítségével jó eséllyel tudod megjósolni egyes mérkőzések végkimenetelét.

A sportfogadó cégek is hasonló riportokat vesznek alapul, amikor meghatározzák az egyes mérkőzések nyereményszorzóit.

A bukik sokszor nem veszik figyelembe ezeket az intő jeleket:

  • Több meghatározó játékos sérülése
  • Rossz időjárás eső, hóesés, ami a sok passzos játékot nehezíti
  • Élcsapatok hullámvölgyben, gyenge szériája idegenben vagy hazai pályán
  • Egyes csapatok hazai, idegenbéli teljesítménye
  • Egyes csapatrészek egymás elleni ereje
  • Mely csapatrészekben vannak meghatározó hiányzók rés a pajzson

Ha ezeket a részleteket sikerül megfelelően kiértékelni, akkor gyakran kerülhetünk előnybe a sportfogadó cégek ellen és megtalálhatjuk a megfelelő értéket képviselő.

Hol találhatunk részletes elemzéseket és mérkőzés riportokat?

http://leaguespy.com/index.php?a=9438&mylang=hu honlap az egyik legjobb ilyen infókat tartalmazó honlap, ahol megtalálod az összes fontos információt a mérkőzésekkel kapcsolatba. Az oldal fizetős, de megéri az árát, mert az ott talált infók segítségével jó eséllyel szállhatunk harcba a bukik ellen. Gyakran találhatunk „Ingyenes” riportot is, ha a „Free” feliratot látjuk egyes mérkőzések mellett, ezért érdemes minden nap betekinteni ide. Az ingyenes riportok megtekintésért regisztrálni kell először.

http://www.whoscored.com/Previews egy ingyenes oldal, ahol ugyancsak értékes infókat szerezhetünk egyes mérkőzésekről. Itt is felvannak sorolva a sérültek, kezdő csapatok és a fontosabb statisztikák, amik segítségével jobb döntéseket hozhatunk fogadásaink kiválasztásakor.

Én is ezt a két oldalt használom, amikor elemzéseket készítek és eldöntöm, hogy milyen mérkőzésekre fogadok, ezért ajánlom figyelmetekbe, hogy mától kezdve Ti is saját elemzéseket készítsetek mielőtt fogadásokat raktok meg. Figyeljétek meg, hogy nem lesz annál nagyobb öröm, mint, amikor magad elemzel egy mérkőzést és választod ki a nyerőt, mint a profik.

Ha ezt a módszert követed, akkor akár 20-30%-al is javíthatod fogadási hatékonyságodat.

Nyerj további 5-8%-ot minden nyertes fogadásodon, hogy az alábbi oldalt használod,ahol a legmagasabb szorzókat találod és 100%-os 15,000 Ft-os kezdő bónuszt is adnak.

BukiSamurai

 

0 Tovább

Előnybe az ELŐ fogadásoknál a bukikkal szemben!

Fogadás ÉLŐ:ben – miről is van szó?

Sok mérkőzés esetében adott a lehetőség, hogy élőben, a mérkőzés lezajlása alatt ne csak a játék alakulását, hanem ennek megfelelően a nyereményszorzók alakulását is megfigyeljük, és ennek alapján tegyük meg fogadásainkat. Nos, ez a fogadás ÉLŐ-ben. Abet365.com oldalán a kezdőlap középső sávjában található meg az ÉLŐ fogadási lista, ahol a magyar oldalak közül a legjobb szorzókat találjuk.

Melyek az ÉLŐ:ben fogadás előnyei?

Az előzetes spekulációval ellentétben itt már láthatjuk a pályára lépő csapatok pontos felállását, így nem érhet minket nagy meglepetés, ha például az egyik csapat nem a legerősebb összeállításában lép pályára.

Óriási előny, hogy megvárhatjuk, hogy elkezdődjön a játék, és amennyiben televízión vagy akár éppen a bet365.com internetes közvetítésével élőben tudjuk követni a mérkőzést, úgy a játék képe alapján tudunk fogadásokat tenni, akár az előzetesen esélytelenebbnek vélt csapat győzelmére. Mindezt úgy, hogy az esélytelebb csapat nyereményszorzója nagy tempóban elkezd csökkenni a mérkőzés előtti szorzókhoz képest. Ilyenkor kifizetődő a meccs kezdeti ázsiai hendkep szorzót megtenni az alternatív ázsiai hendkep piac alatt.

Ha a gyengébb csapat szerez vezetést egy erős otthonában a meccs első 15-20 percében érdemes lehet a magasabb szorzók miatt a hazai erős csapat győzemlére fogadni. Persze fontos, hogy a mérkőzés képe is ezt mutassa, hogy a hazai erős csapat beszorítja a kicsit és sorban dolggozza ki a gólhelyzeteket. Ha a meccs képe mást mutat, akkor nem szabad megtenni ezt a fogadást.

A statisztikák szerint korai első találat a gyengébbik csapat által egy erősebb csapat otthonában gyakra végződik 2,5 gól felett. Ez is egy olyan adat, melyet előnyünkre fordíthatunk az élőben fogadás során – persze összevetve előzetes elemzésünkkel, melyből már eleve volt egy elképzelésünk a csapatok gólérzékenységét, illetve a védelmek sebezhetőségét illetően.

Itt tudsz regisztrálni a sportfogadó oldalra, ahol „ázsiai hendikep” és „alternatív ázsiai hendikep” piacokat is találsz +15.000 Ft kezdő bónuszt.

BukiSamurai

0 Tovább

2 titkos jel a nyerő ÉLŐ fogadásokhoz!

1. jel - Az ÉLŐ:ben fogadás sokszor akkor lehet számunkra a leghasznosabb, ha olyan mérkőzésre szeretnénk fogadást tenni, melynek az esélyei a mérkőzés előtti szorzók alapján nagyon kiegyenlítettek. Például: Everton győzelme esetén 1.925-es nyereményszorzó, Tottenham győzelme esetén 1.925-ös az ázsiai hendikep szorzó. Már a mérkőzés előtt is igyekeztünk felkészülni, de mindez csak megerősítette bennünk is a kiegyenlített szorzók jogosságát, és egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy kire tegyünk. Itt érdemes megnézni, hogy merre felé mozdulnak el az ázsiai hendikep szorzók, ha már a meccs elkezdődött és amelyik csapatra nagyobb arra érdemes tenni. A meccs kezdése utána az Evertonra 1,975x lett a szorzó ezért Ők lettek a favoritjaim.

A tipp be is jött, mert az Everton 1-0-ra megnyerte az összecsapást!

2. jel - Ha korán gólt lő a favorit csapat az első 15-20 percben, akinek a meccs előttiázsiai hendikepje -0,25/-0,5 vagy -0,5,-1 és a gól után is marad a mérkőzés előtti ázsiai hendikep, akkor azt érdemes még egyszer megfogadni ÉLŐ-ben is. Például: Manchester United -0,5,-1 ázsiai hendikep az Arsenal ellen és a 12. percben betalál a MU és ezután is marad a hendikep -0,5,-1, akkor valószínű, hogy újabb gólt fog lőni a MU. Ha a 2. gól után is maradna a mérkőzés előtti hendikep azt már kockázatos, ezért nem szabad megfogadni.

Mi az ÉLŐ:ben fogadás hátránya?

Ha élő fogadásra szántuk el magunkat, valamelyest lemondunk a megszokott felállásról, mely szerint „megteszem a tétem, majd hátradőlök, és kedvenc fotelem kényelméből várom, hogy mi lesz.” Az élőben történő fogadás esetében ugyanis érdemes folyamatosan figyelemmel követni a játék képét, és ennek megfelelően a szorzók változását, mert ilyenkor azok néhány percenként frissülnek. Tehát ez a hátrány is tulajdonképpen egy olyan tényező, amiből előnyt lehet kovácsolni, ha megfelelően olvassuk a játék képét, valamint a szorzók alakulását. Labdarúgó mérkőzések esetében egészen a 90-92-ik percig lehetséges élőben fogadni, de érdemes már korábban megtenni a tétünket, ha el akarjuk találni azt a pillanatot, amikor a legkedvezőbb az esély az általunk várt eredményre, és még aránylag magas az eredményhez fűződő nyereményszorzó is.

FONTOS – Be kell tartanunk a fent olvasott szabályokat, hogy esélyünk legyen a hosszú távú profit elérésére. A fegyelmezett türelmes játék nélkülözhetetlen része a stratégiánknak. Ki kell várni minidig a megfelelő jeleket, mérkőzéseket és csak ott szabad fogadni. Nincs is annál jobb érzés, amikor az ember egy jelet észrevesz fogad rá és NYER!

BukiSamurai

0 Tovább

3 titkos jel,amivel hazavághatjuk a bukikat

Amikor egy bukméker megadja, egy mérkőzés szorzóit Ő már megközelítőleg tudja, hogy milyen eredmény várható az adott mérkőzésen.

A bukmékerek nem veszítenek hosszú távon sosem!

1. jel

Gólok fellettre való fogadás. Hazai csapat Real Madrid – ¾ az ázsiai hendikep a vendégcsapat Real Sociedad ellen ilyenkor a gólok fellettre érdemes fogadni, mert a mérkőzések 80%-ban ez lesz a végeredmény. Ha félidőben 0-0 lenne az állás, akkor is érdemes kitartani a fogadás mellett, mert a meccs végére általában sülni fog a tipp.

Midtylland(2)-Randers(7) a szorzókat -0,75 ázsiai hendikepnél állapították meg és a végeredmény 2-1 lett így a 2,5 gól felett fogadás sült.

Egy másik példa a Piacenza- Crotone mérkőzés, ahol ugyan csak 2-1 lett a vége így a 2,5 gól feletti fogadás újra sikeres volt.

2. jel

Amikor egy gyengébb csapatnak adunk hazai pályán -0,5 ázsiai hendikepet egy jóval előkelőbb helyet foglaló csapattal szemben.

Például : New Castle(15) – Liverpool(3) – New Castle -0,5 hendikep

Az ilyen esetek 80%-ban a hazai gyengébb csapat nyeri, mert a magasabban jegyzett vendégeknél sok a sérült vagy B csapattal állnak ki az adott mérkőzésen. A bukik nem véletlenül hibából adják az alábbi szorzókat, hanem próbálják beugratni a csak a csapat nevekre érzelmekből fogadó tudatlan játékosokat.

A Magyarországon lévő oldalak között itt találtam meg ezt a fogadási típust. Ezt az oldalt az alábbi linkre kattintva találod meg.

3. jel

Amikor egy erősebb csapatnak hazai pályán csak -1/4 ázsiai hendikep előnyt adunk egy jóval gyengébb csapat ellen, ahol az indokolt hendikep minimum -1, -1 ½-nek kéne lennie.

Például: Arsenal(4) – Sheffield United(19) , ahol a hazai csapat 4. a tabellán a vendégek pedig csak a 19. helyen vannak. Vajon miért ilyen kicsi a hendikep? A bukik tudják az okát! Ilyenkor érdemes a vendég gyenge csapatra fogadni, mert 80%, hogy az minimum egy döntetlen összehoz és a +1/4 hendikep az már nyerővé válik így.

Az alábbi 3 jelet hosszú évek tapasztalat alapján azonosítottam statisztikák részletes vezetése segítségével. Javaslom, hogy mielőtt pénzzel kezdene játszani, próbáljon papíron fogadni, hogy megtudja megérett-e már tudása arra, hogy komolyan belevágjon a játékba. Fontos, hogy megfontoltan csak olyan mérkőzésekre fogadjon, ahol a jelek biztosan megjelennek.

FONTOS – Az alábbi jeleket ne használják olyan mérkőzésekre, ahol feljutás vagy kiesés a tét egy adott ligából. Ezeket a mérkőzések más faktorok befolyásolhatják. Továbbá az ázsiai és dél amerikai ligákra se fogadjunk, mert ott sajnos gyakoriak a bundamérkőzések.

Itt tudsz regisztrálni a sportfogadó oldalra, ahol „ázsiai hendikep” és „alternatív ázsiai hendikep” piacokat is találsz +15.000 Ft kezdő bónuszt.

BukiSamurai

0 Tovább

Profi játékosok "Ázsiai hendikep" tippjei!

Az www.asianbookie.com oldalon nagyon sok komoly játékos vesz részt a folyamatosan újra induló tippversenyben, amit ide kattintva találsz meg.  Javaslom, hogy Te is regisztrálj be ide, mivel itt ingyen tét nélkül tudod próbára tenni ázsiai hendikep tudásodat és, ha ügyes vagy, akkor akár komoly pénznyeremény is ütheti a markodat.

Profi játékosok tippjei!

Rájöttem, hogy az ember így tanulhatja meg legjobban a mesterséget, ha a nála jobbaktól tanul, ezért elkezdtem követni a TOP 50 játékos teljesítményét itt.

Hogy találom meg a legjobb tippeket?

www.asianbookie.com oldalt megéri leginkább hétvégén és a BL, EL fordulók napjain használni, amikor kellő mérkőzés választék van és a tippelők nincsenek rászorítva arra, hogy olyan meccsek közül válogassanak, amikről nincs elég információjuk.

Nézd meg először is, hogy mely játékosoknak van 60-65% fölött a találati aránya és 100% fölött a profitjuk itt. Ezen játékosok 100-as tétjeit szoktam megnézni és, ha többüknek ugyan az a tippje egy adott mérkőzésre, akkor ott jó esély van arra, hogy behúzzuk a mérkőzést. Kattints, a játékos becenevére úgy tudod megnézni az eddigi teljesítményét és a jelenlegi tippjeit.

Itt tudszregisztrálni a sportfogadó oldalra, ahol „ázsiai hendikep” és „alternatív ázsiai hendikep” piacokat is találsz +15.000 Ft kezdő bónuszt.

Sok sikert és jó játékot!

Üdv:

BukiSamurai

0 Tovább

bukisamurai

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek