Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem minden bunda, ami annak látszik!

Folyamatosan figyelem a fogadóirodák kínálatát és keresem az összefüggéseket a szorzó zuhanások és a fogadóirodák kínálatából levett mérkőzések között. Vezetek egy naplót az ilyen gyanús mérkőzésekről és mellé írom mindig a tippjeimet is, hogy hosszú távon konzekvenciát vonhassak le belőlük.

A következő dolgokra jöttem rá idő közben:

  • A legtöbb fogadóiroda a legkisebb gyanús jelre azonnal leveszi az adott mérkőzést a fogadási kínálatból
  • Az irodák egymást is figyelik és, ha egy bizonyos irányadó iroda leveszi az ajánlatból a mérkőzést, akkor a többi követi
  • Kevés bevállalós iroda van, aki a jelek ellenére is fent hagyja a mérkőzést a kínálatban
  • Aki vállalja a kockázatot az általában maximalizálja az összeget, amit az adott meccsre egy játékos feltehet

Nem minden bunda, ami annak látszik!

Sokszor egyes irodák azt a látszatot próbálják kelteni, hogy egy adott mérkőzés gyanús.

Hogyan kreálnak gyanús mérkőzéseket a bukik?

  • Drasztikusan esik egy végkimenetel szorzója(ezt a játékosok idézik elő gyakran)
  • Eltolódik, nincs arányban az 1-2-X szorzó és az ázsiai hendikep lépcső.(pl: hazai győzelem 1,2x - ázsiai hendikep -3/4 csak -2 helyett)
  • Maximalizálják a felrakható tétet az adott mérkőzésre
  • Döntetlen szorzója 2,00x alá csökken
  • A szorzó nem tükrözi(nagyban eltér ok nélkül) a valós esélyeket

Heti rendszerességgel vannak úgy mondott gyanús meccsek, ezért mától kezdve heti pár alkalommal megírom az ilyen mérkőzésekkel kapcsolatban a véleményemet is.

Itt találod a sportfogadóirodák által felfüggesztett mérkőzések listáját http://www.oddsportal.com/blocked/ 

Az alábbi fogadóirodánál marad fent legtovább a legtöbb gyanús mérkőzés itt.

Sok szerencsét a szemezgetéshez!

BukiSamurai

0 Tovább

2 titkos jel a nyerő ÉLŐ fogadásokhoz!

1. jel - Az ÉLŐ:ben fogadás sokszor akkor lehet számunkra a leghasznosabb, ha olyan mérkőzésre szeretnénk fogadást tenni, melynek az esélyei a mérkőzés előtti szorzók alapján nagyon kiegyenlítettek. Például: Everton győzelme esetén 1.925-es nyereményszorzó, Tottenham győzelme esetén 1.925-ös az ázsiai hendikep szorzó. Már a mérkőzés előtt is igyekeztünk felkészülni, de mindez csak megerősítette bennünk is a kiegyenlített szorzók jogosságát, és egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy kire tegyünk. Itt érdemes megnézni, hogy merre felé mozdulnak el az ázsiai hendikep szorzók, ha már a meccs elkezdődött és amelyik csapatra nagyobb arra érdemes tenni. A meccs kezdése utána az Evertonra 1,975x lett a szorzó ezért Ők lettek a favoritjaim.

A tipp be is jött, mert az Everton 1-0-ra megnyerte az összecsapást!

2. jel - Ha korán gólt lő a favorit csapat az első 15-20 percben, akinek a meccs előttiázsiai hendikepje -0,25/-0,5 vagy -0,5,-1 és a gól után is marad a mérkőzés előtti ázsiai hendikep, akkor azt érdemes még egyszer megfogadni ÉLŐ-ben is. Például: Manchester United -0,5,-1 ázsiai hendikep az Arsenal ellen és a 12. percben betalál a MU és ezután is marad a hendikep -0,5,-1, akkor valószínű, hogy újabb gólt fog lőni a MU. Ha a 2. gól után is maradna a mérkőzés előtti hendikep azt már kockázatos, ezért nem szabad megfogadni.

Mi az ÉLŐ:ben fogadás hátránya?

Ha élő fogadásra szántuk el magunkat, valamelyest lemondunk a megszokott felállásról, mely szerint „megteszem a tétem, majd hátradőlök, és kedvenc fotelem kényelméből várom, hogy mi lesz.” Az élőben történő fogadás esetében ugyanis érdemes folyamatosan figyelemmel követni a játék képét, és ennek megfelelően a szorzók változását, mert ilyenkor azok néhány percenként frissülnek. Tehát ez a hátrány is tulajdonképpen egy olyan tényező, amiből előnyt lehet kovácsolni, ha megfelelően olvassuk a játék képét, valamint a szorzók alakulását. Labdarúgó mérkőzések esetében egészen a 90-92-ik percig lehetséges élőben fogadni, de érdemes már korábban megtenni a tétünket, ha el akarjuk találni azt a pillanatot, amikor a legkedvezőbb az esély az általunk várt eredményre, és még aránylag magas az eredményhez fűződő nyereményszorzó is.

FONTOS – Be kell tartanunk a fent olvasott szabályokat, hogy esélyünk legyen a hosszú távú profit elérésére. A fegyelmezett türelmes játék nélkülözhetetlen része a stratégiánknak. Ki kell várni minidig a megfelelő jeleket, mérkőzéseket és csak ott szabad fogadni. Nincs is annál jobb érzés, amikor az ember egy jelet észrevesz fogad rá és NYER!

BukiSamurai

0 Tovább

"Ázsiai hendikep" avagy amitől a fogadóirodák rettegnek

Már majdnem 1 éve dolgoztam a cégnél, amikor kezdtem belemélyedni a meccs elemzésekbe és a biztos tippek keresésébe. Sok kollégámmal beszélgettünk erről a témáról és mindenki szívesen osztotta az észt a tuti stratégiákról, de egyben mindenki egyet értett. Lehet, akármilyen tuti a stratégia kellő önkontroll és fegyelmezettség nélkül esélye sincsen az embernek profitot csinálni hosszú távon.

Minden kollégám más sportban érezte magát otthon, de én csak a futballban láttam fantáziát főleg miután megismertettek a kollégáim az „Ázsiai hendikep” fogadési piac fogalmával.

Miért is olyan az „Ázsiai hendikep” mint egy samurai kard?

- Csak 2 kimenetel van az 1-2-x helyett vagy tét visszajár(33%-ról 50%-ra nő a nyerési esélyed)

- A szorzók általában 1,75x től egészen 2,1x váltakoznak minden mérkőzésre a sok 1,2x tuti helyett sokkal jobb értéket képvisel

- Minimalizálni lehet a vesztésegeidet egy kockázatos mérkőzésnél

- Lehet alternatív hendikepet használni kisebb szorzóért(pl:1,5x kockázat csökkentés) ami még midnig jól fizet

FONTOS - Részletes leírást és az "Ázsiai hendikep" kiértékelési formuláját az alábbi linken találod http://sportbarlang.blog.hu/2009/03/23/lexikon_1

Ezért a legtöbb profit orientált oldal nem is használja ezt a fogadási piacot csak a sima „hendikep” fogadást, ami nem jelent előnyt a fogadónak. Az ilyen oldalak mint a BetClic, Sportingbet, Bwin nem használja ezt a piacot mivel ezen a profit csak 2-3% között van az átalgos 7-8%-al szemben.

A magyarországon lévő oldalak között csak egy oldalnál találtam meg ezt a fogadási típust. Ezt az oldalt az alábbi linkre kattinva találod meg.

Összefoglalva a fenti pontokat, ha jól használjuk az „Ázsiai hendikepet”, akkor nagy lóvékat lehet besöpörni vele. A következő bejegyzésben a "Süllyedő hajó" ázsiai hendikep stratégiáról beszélünk majd.

BukiSamurai

0 Tovább

bukisamurai

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek