1. jel - Az ÉLŐ:ben fogadás sokszor akkor lehet számunkra a leghasznosabb, ha olyan mérkőzésre szeretnénk fogadást tenni, melynek az esélyei a mérkőzés előtti szorzók alapján nagyon kiegyenlítettek. Például: Everton győzelme esetén 1.925-es nyereményszorzó, Tottenham győzelme esetén 1.925-ös az ázsiai hendikep szorzó. Már a mérkőzés előtt is igyekeztünk felkészülni, de mindez csak megerősítette bennünk is a kiegyenlített szorzók jogosságát, és egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy kire tegyünk. Itt érdemes megnézni, hogy merre felé mozdulnak el az ázsiai hendikep szorzók, ha már a meccs elkezdődött és amelyik csapatra nagyobb arra érdemes tenni. A meccs kezdése utána az Evertonra 1,975x lett a szorzó ezért Ők lettek a favoritjaim.

A tipp be is jött, mert az Everton 1-0-ra megnyerte az összecsapást!

2. jel - Ha korán gólt lő a favorit csapat az első 15-20 percben, akinek a meccs előttiázsiai hendikepje -0,25/-0,5 vagy -0,5,-1 és a gól után is marad a mérkőzés előtti ázsiai hendikep, akkor azt érdemes még egyszer megfogadni ÉLŐ-ben is. Például: Manchester United -0,5,-1 ázsiai hendikep az Arsenal ellen és a 12. percben betalál a MU és ezután is marad a hendikep -0,5,-1, akkor valószínű, hogy újabb gólt fog lőni a MU. Ha a 2. gól után is maradna a mérkőzés előtti hendikep azt már kockázatos, ezért nem szabad megfogadni.

Mi az ÉLŐ:ben fogadás hátránya?

Ha élő fogadásra szántuk el magunkat, valamelyest lemondunk a megszokott felállásról, mely szerint „megteszem a tétem, majd hátradőlök, és kedvenc fotelem kényelméből várom, hogy mi lesz.” Az élőben történő fogadás esetében ugyanis érdemes folyamatosan figyelemmel követni a játék képét, és ennek megfelelően a szorzók változását, mert ilyenkor azok néhány percenként frissülnek. Tehát ez a hátrány is tulajdonképpen egy olyan tényező, amiből előnyt lehet kovácsolni, ha megfelelően olvassuk a játék képét, valamint a szorzók alakulását. Labdarúgó mérkőzések esetében egészen a 90-92-ik percig lehetséges élőben fogadni, de érdemes már korábban megtenni a tétünket, ha el akarjuk találni azt a pillanatot, amikor a legkedvezőbb az esély az általunk várt eredményre, és még aránylag magas az eredményhez fűződő nyereményszorzó is.

FONTOS – Be kell tartanunk a fent olvasott szabályokat, hogy esélyünk legyen a hosszú távú profit elérésére. A fegyelmezett türelmes játék nélkülözhetetlen része a stratégiánknak. Ki kell várni minidig a megfelelő jeleket, mérkőzéseket és csak ott szabad fogadni. Nincs is annál jobb érzés, amikor az ember egy jelet észrevesz fogad rá és NYER!

BukiSamurai