Fogadás ÉLŐ:ben – miről is van szó?

Sok mérkőzés esetében adott a lehetőség, hogy élőben, a mérkőzés lezajlása alatt ne csak a játék alakulását, hanem ennek megfelelően a nyereményszorzók alakulását is megfigyeljük, és ennek alapján tegyük meg fogadásainkat. Nos, ez a fogadás ÉLŐ-ben. Abet365.com oldalán a kezdőlap középső sávjában található meg az ÉLŐ fogadási lista, ahol a magyar oldalak közül a legjobb szorzókat találjuk.

Melyek az ÉLŐ:ben fogadás előnyei?

Az előzetes spekulációval ellentétben itt már láthatjuk a pályára lépő csapatok pontos felállását, így nem érhet minket nagy meglepetés, ha például az egyik csapat nem a legerősebb összeállításában lép pályára.

Óriási előny, hogy megvárhatjuk, hogy elkezdődjön a játék, és amennyiben televízión vagy akár éppen a bet365.com internetes közvetítésével élőben tudjuk követni a mérkőzést, úgy a játék képe alapján tudunk fogadásokat tenni, akár az előzetesen esélytelenebbnek vélt csapat győzelmére. Mindezt úgy, hogy az esélytelebb csapat nyereményszorzója nagy tempóban elkezd csökkenni a mérkőzés előtti szorzókhoz képest. Ilyenkor kifizetődő a meccs kezdeti ázsiai hendkep szorzót megtenni az alternatív ázsiai hendkep piac alatt.

Ha a gyengébb csapat szerez vezetést egy erős otthonában a meccs első 15-20 percében érdemes lehet a magasabb szorzók miatt a hazai erős csapat győzemlére fogadni. Persze fontos, hogy a mérkőzés képe is ezt mutassa, hogy a hazai erős csapat beszorítja a kicsit és sorban dolggozza ki a gólhelyzeteket. Ha a meccs képe mást mutat, akkor nem szabad megtenni ezt a fogadást.

A statisztikák szerint korai első találat a gyengébbik csapat által egy erősebb csapat otthonában gyakra végződik 2,5 gól felett. Ez is egy olyan adat, melyet előnyünkre fordíthatunk az élőben fogadás során – persze összevetve előzetes elemzésünkkel, melyből már eleve volt egy elképzelésünk a csapatok gólérzékenységét, illetve a védelmek sebezhetőségét illetően.

Itt tudsz regisztrálni a sportfogadó oldalra, ahol „ázsiai hendikep” és „alternatív ázsiai hendikep” piacokat is találsz +15.000 Ft kezdő bónuszt.

BukiSamurai