Itt az idő, hogy kicsit Te is beleásd magad azokba az aktákba, riportokba, amik olyan döntő információkat tartalmaznak, amik segítségével jó eséllyel tudod megjósolni egyes mérkőzések végkimenetelét.

A sportfogadó cégek is hasonló riportokat vesznek alapul, amikor meghatározzák az egyes mérkőzések nyereményszorzóit.

A bukik sokszor nem veszik figyelembe ezeket az intő jeleket:

  • Több meghatározó játékos sérülése
  • Rossz időjárás eső, hóesés, ami a sok passzos játékot nehezíti
  • Élcsapatok hullámvölgyben, gyenge szériája idegenben vagy hazai pályán
  • Egyes csapatok hazai, idegenbéli teljesítménye
  • Egyes csapatrészek egymás elleni ereje
  • Mely csapatrészekben vannak meghatározó hiányzók rés a pajzson

Ha ezeket a részleteket sikerül megfelelően kiértékelni, akkor gyakran kerülhetünk előnybe a sportfogadó cégek ellen és megtalálhatjuk a megfelelő értéket képviselő.

Hol találhatunk részletes elemzéseket és mérkőzés riportokat?

http://leaguespy.com/index.php?a=9438&mylang=hu honlap az egyik legjobb ilyen infókat tartalmazó honlap, ahol megtalálod az összes fontos információt a mérkőzésekkel kapcsolatba. Az oldal fizetős, de megéri az árát, mert az ott talált infók segítségével jó eséllyel szállhatunk harcba a bukik ellen. Gyakran találhatunk „Ingyenes” riportot is, ha a „Free” feliratot látjuk egyes mérkőzések mellett, ezért érdemes minden nap betekinteni ide. Az ingyenes riportok megtekintésért regisztrálni kell először.

http://www.whoscored.com/Previews egy ingyenes oldal, ahol ugyancsak értékes infókat szerezhetünk egyes mérkőzésekről. Itt is felvannak sorolva a sérültek, kezdő csapatok és a fontosabb statisztikák, amik segítségével jobb döntéseket hozhatunk fogadásaink kiválasztásakor.

Én is ezt a két oldalt használom, amikor elemzéseket készítek és eldöntöm, hogy milyen mérkőzésekre fogadok, ezért ajánlom figyelmetekbe, hogy mától kezdve Ti is saját elemzéseket készítsetek mielőtt fogadásokat raktok meg. Figyeljétek meg, hogy nem lesz annál nagyobb öröm, mint, amikor magad elemzel egy mérkőzést és választod ki a nyerőt, mint a profik.

Ha ezt a módszert követed, akkor akár 20-30%-al is javíthatod fogadási hatékonyságodat.

Nyerj további 5-8%-ot minden nyertes fogadásodon, hogy az alábbi oldalt használod,ahol a legmagasabb szorzókat találod és 100%-os 15,000 Ft-os kezdő bónuszt is adnak.

BukiSamurai