Amikor egy bukméker megadja, egy mérkőzés szorzóit Ő már megközelítőleg tudja, hogy milyen eredmény várható az adott mérkőzésen.

A bukmékerek nem veszítenek hosszú távon sosem!

1. jel

Gólok fellettre való fogadás. Hazai csapat Real Madrid – ¾ az ázsiai hendikep a vendégcsapat Real Sociedad ellen ilyenkor a gólok fellettre érdemes fogadni, mert a mérkőzések 80%-ban ez lesz a végeredmény. Ha félidőben 0-0 lenne az állás, akkor is érdemes kitartani a fogadás mellett, mert a meccs végére általában sülni fog a tipp.

Midtylland(2)-Randers(7) a szorzókat -0,75 ázsiai hendikepnél állapították meg és a végeredmény 2-1 lett így a 2,5 gól felett fogadás sült.

Egy másik példa a Piacenza- Crotone mérkőzés, ahol ugyan csak 2-1 lett a vége így a 2,5 gól feletti fogadás újra sikeres volt.

2. jel

Amikor egy gyengébb csapatnak adunk hazai pályán -0,5 ázsiai hendikepet egy jóval előkelőbb helyet foglaló csapattal szemben.

Például : New Castle(15) – Liverpool(3) – New Castle -0,5 hendikep

Az ilyen esetek 80%-ban a hazai gyengébb csapat nyeri, mert a magasabban jegyzett vendégeknél sok a sérült vagy B csapattal állnak ki az adott mérkőzésen. A bukik nem véletlenül hibából adják az alábbi szorzókat, hanem próbálják beugratni a csak a csapat nevekre érzelmekből fogadó tudatlan játékosokat.

A Magyarországon lévő oldalak között itt találtam meg ezt a fogadási típust. Ezt az oldalt az alábbi linkre kattintva találod meg.

3. jel

Amikor egy erősebb csapatnak hazai pályán csak -1/4 ázsiai hendikep előnyt adunk egy jóval gyengébb csapat ellen, ahol az indokolt hendikep minimum -1, -1 ½-nek kéne lennie.

Például: Arsenal(4) – Sheffield United(19) , ahol a hazai csapat 4. a tabellán a vendégek pedig csak a 19. helyen vannak. Vajon miért ilyen kicsi a hendikep? A bukik tudják az okát! Ilyenkor érdemes a vendég gyenge csapatra fogadni, mert 80%, hogy az minimum egy döntetlen összehoz és a +1/4 hendikep az már nyerővé válik így.

Az alábbi 3 jelet hosszú évek tapasztalat alapján azonosítottam statisztikák részletes vezetése segítségével. Javaslom, hogy mielőtt pénzzel kezdene játszani, próbáljon papíron fogadni, hogy megtudja megérett-e már tudása arra, hogy komolyan belevágjon a játékba. Fontos, hogy megfontoltan csak olyan mérkőzésekre fogadjon, ahol a jelek biztosan megjelennek.

FONTOS – Az alábbi jeleket ne használják olyan mérkőzésekre, ahol feljutás vagy kiesés a tét egy adott ligából. Ezeket a mérkőzések más faktorok befolyásolhatják. Továbbá az ázsiai és dél amerikai ligákra se fogadjunk, mert ott sajnos gyakoriak a bundamérkőzések.

Itt tudsz regisztrálni a sportfogadó oldalra, ahol „ázsiai hendikep” és „alternatív ázsiai hendikep” piacokat is találsz +15.000 Ft kezdő bónuszt.

BukiSamurai