Már majdnem 1 éve dolgoztam a cégnél, amikor kezdtem belemélyedni a meccs elemzésekbe és a biztos tippek keresésébe. Sok kollégámmal beszélgettünk erről a témáról és mindenki szívesen osztotta az észt a tuti stratégiákról, de egyben mindenki egyet értett. Lehet, akármilyen tuti a stratégia kellő önkontroll és fegyelmezettség nélkül esélye sincsen az embernek profitot csinálni hosszú távon.

Minden kollégám más sportban érezte magát otthon, de én csak a futballban láttam fantáziát főleg miután megismertettek a kollégáim az „Ázsiai hendikep” fogadési piac fogalmával.

Miért is olyan az „Ázsiai hendikep” mint egy samurai kard?

- Csak 2 kimenetel van az 1-2-x helyett vagy tét visszajár(33%-ról 50%-ra nő a nyerési esélyed)

- A szorzók általában 1,75x től egészen 2,1x váltakoznak minden mérkőzésre a sok 1,2x tuti helyett sokkal jobb értéket képvisel

- Minimalizálni lehet a vesztésegeidet egy kockázatos mérkőzésnél

- Lehet alternatív hendikepet használni kisebb szorzóért(pl:1,5x kockázat csökkentés) ami még midnig jól fizet

FONTOS - Részletes leírást és az "Ázsiai hendikep" kiértékelési formuláját az alábbi linken találod http://sportbarlang.blog.hu/2009/03/23/lexikon_1

Ezért a legtöbb profit orientált oldal nem is használja ezt a fogadási piacot csak a sima „hendikep” fogadást, ami nem jelent előnyt a fogadónak. Az ilyen oldalak mint a BetClic, Sportingbet, Bwin nem használja ezt a piacot mivel ezen a profit csak 2-3% között van az átalgos 7-8%-al szemben.

A magyarországon lévő oldalak között csak egy oldalnál találtam meg ezt a fogadási típust. Ezt az oldalt az alábbi linkre kattinva találod meg.

Összefoglalva a fenti pontokat, ha jól használjuk az „Ázsiai hendikepet”, akkor nagy lóvékat lehet besöpörni vele. A következő bejegyzésben a "Süllyedő hajó" ázsiai hendikep stratégiáról beszélünk majd.

BukiSamurai