Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SOS süllyed a bukik hajója!

Gondoltam megosztom veletek, hogy Én mi alapján fogadok futballmérkőzésekre „Ásziai hendikep” piackora. Nagyon sok internetes anyagot és ekönyvet olvastam a témában és a teória, ami a leginkább beigazolódni látszott eddig az a „heavy boat” teória.

Hogy fedezzük fel, hogy melyik mérkőzésre érdemes fogadni?

Először is érdemes pár meccset kiválasztani, ahol elemzésünk alapján megérzéseink támadnak. Itt még mielőtt megnéznénk, hogy mi a hendikep a sportfogadó oldalon érdemes lenne megtippelni, hogy pl: Stuttgart hány góllal fogja megverni a Kaiserslautern csapatát a jelenlegi formák, statisztikák, tények alapján. Ha az objektív tipped megverné az adott hendikepet, akkor ennek a mérkőzésnek érdemes lesz a hendikep változásait követni és fogadni rá.

Mikor süllyed a hajó?

Érdemes az általad ismert ligák hendikep állásáról a sportfogadó oldalról a hét elején egy képernyőképet készíteni és egy word. doksiba elmenteni azt(így látja később, hogy mennyit változott a hendikep a hét folyamán, azaz mire fogadtak sokan)

Ha pl: a Kaiserslautern hét eleji hendikepje +0,5-ről +0,5,+1-re változott az még nem jelenti azt, hogy érdemes rá fogadni, de, ha +0,5-ről +1-re változna a hendikep azaz 2 lépcsőfokot változott az azt jelenti, hogy az a hajó nagyon nehéz és el fog süllyedni és érdemes az adott mérkőzésre fogadni ez esetben.

Be is jött mert a mérkőzés végeredménye 0-0 lett!

Hogy szerezzünk előnyt a bukikkal szemben?

Van pár olyan oldal ami engedélyez alternatív „Ázsiai hendikep” kiválasztását is. Ezt akkor érdemes igénybe venni, ha egy 0,25-ed hendikepet szeretnénk nyerni a biztosabb fogadás megtételéhez. Az előző bejegyzésben említett oldalon lehet alternatív ázsiai hendikepre is fogadni, ezért azt ajánlom mindenki figyelmébe.

Mire érdemes még felfigyelni és fogadni?

Ha például kupa meccsekről van szó, ahol a nagy csapatok B csapatai állnak ki, ott gyakori a meglepetés. Érdemes tehát figyelni a csapat híreket, hogy kik várhatóak a kezdő csapatba. Ha például egy nagy csapat otthon csak -0,75, - 1 hendikepet kap, akkor a kis csapatra is érdemes fogadni mivel ilyenkor nagy meglepetés van kilátásban.

FONTOS - Itt találod a potenciális süllyedő hajókat nap mint nap. http://www.oddsportal.com/dropping-odds/#3/2/5/soccer 

Ez a kód, hogy értelmezni tudd a szorzókat és konvertálhasd őket ázsiai hendikep szorzóvá:

1,2x-1,28x -2/ +2 ázsiai hendikep

1,3x-1,36x -1,5/+1,5 ázsiai hendikep

1,5x-1,58x -1/+1 ázsiai hendikep

1,7x-2,1x -0,5/+0,5 ázsiai hendikep

2,2x-2,3x -0,25/+0,25 ázsiai hendikep

2,4x-2,8x- 0 ázsiai hendikep

A Magyarországon lévő oldalak között csak egy oldalnál találtam meg ezt a fogadási típust. Ezt az oldalt az alábbi linkre kattinva találod meg.

BukiSamurai

0 Tovább

"Ázsiai hendikep" avagy amitől a fogadóirodák rettegnek

Már majdnem 1 éve dolgoztam a cégnél, amikor kezdtem belemélyedni a meccs elemzésekbe és a biztos tippek keresésébe. Sok kollégámmal beszélgettünk erről a témáról és mindenki szívesen osztotta az észt a tuti stratégiákról, de egyben mindenki egyet értett. Lehet, akármilyen tuti a stratégia kellő önkontroll és fegyelmezettség nélkül esélye sincsen az embernek profitot csinálni hosszú távon.

Minden kollégám más sportban érezte magát otthon, de én csak a futballban láttam fantáziát főleg miután megismertettek a kollégáim az „Ázsiai hendikep” fogadési piac fogalmával.

Miért is olyan az „Ázsiai hendikep” mint egy samurai kard?

- Csak 2 kimenetel van az 1-2-x helyett vagy tét visszajár(33%-ról 50%-ra nő a nyerési esélyed)

- A szorzók általában 1,75x től egészen 2,1x váltakoznak minden mérkőzésre a sok 1,2x tuti helyett sokkal jobb értéket képvisel

- Minimalizálni lehet a vesztésegeidet egy kockázatos mérkőzésnél

- Lehet alternatív hendikepet használni kisebb szorzóért(pl:1,5x kockázat csökkentés) ami még midnig jól fizet

FONTOS - Részletes leírást és az "Ázsiai hendikep" kiértékelési formuláját az alábbi linken találod http://sportbarlang.blog.hu/2009/03/23/lexikon_1

Ezért a legtöbb profit orientált oldal nem is használja ezt a fogadási piacot csak a sima „hendikep” fogadást, ami nem jelent előnyt a fogadónak. Az ilyen oldalak mint a BetClic, Sportingbet, Bwin nem használja ezt a piacot mivel ezen a profit csak 2-3% között van az átalgos 7-8%-al szemben.

A magyarországon lévő oldalak között csak egy oldalnál találtam meg ezt a fogadási típust. Ezt az oldalt az alábbi linkre kattinva találod meg.

Összefoglalva a fenti pontokat, ha jól használjuk az „Ázsiai hendikepet”, akkor nagy lóvékat lehet besöpörni vele. A következő bejegyzésben a "Süllyedő hajó" ázsiai hendikep stratégiáról beszélünk majd.

BukiSamurai

0 Tovább

Ha rossz helyen fogadsz 10 %-al kevesebb pénzt nyersz!

Sokáig én is magasról tettem rá, hogy melyik bookmaker oldalon játszom. Így le is ragadtam, hosszú évekre az első oldalon, ahol először regisztráltam. Amíg nem kerültem az első bookmaker céghez Angliában nem is gondoltam rá, hogy más oldalakon is számlát nyissak esetleg.

Először, akkor kaptam a fejemhez, amikor a többi kollégával beszélgettünk, hogy ki, hol játszik, és amikor én azt mondtam, hogy az XY cégnél játszom mindenki felkapta a fejét és egyszerre kórusban üvöltötték – Te hülye vagy? Erre Én – Miért mi a baj ezzel a céggel? Erre Ők ááááá semmi csak mindössze annyi, hogy ez a cég adja a legalacsonyabb oddsokat azaz nyeremény szorzókat(főleg az ÉLŐ azaz INPLAY fogadásiban) és így az elmúlt évek alatt kb. 10%-kal nyertél kevesebbet a nyertes fogadásaiddal másképp megfogalmazva a dolgot 10%-ot vesztettél a nyertes fogadásaiddal.

Mondták, hogy menjek csak fel a www.oddschecker.com nevű oldalra és ellenőrizzem le a nyeremény szorzókat, de gyorsan. Ezt meg is tettem és már meg sem döbbentem, amikor a társaim infója természetesen helytálló volt. Nem is szaroztam tovább és egyből nyitottam egy új számlát egy olyan oldalon, ahol a szorzók jóval magasabbak voltak. Ez az oldal persze könnyebben átlátható navigálható oldal is volt egyben több ÉLŐ meccs közvetítéssel, mert az legalább olyan fontos szempont amikor az ember egy új irodát választ mint a szorzók.

Nem is bántam meg, mert kiszámítottam az eddigi tétjeimből, hogy mennyit buktam kb azzal, hogy rossz helyen játszottam eddig és az összeg 6 számjegyű volt, ami azért valljuk be még forintban sem kevés pénz. Lényeg a lényeg, hogy jobb később mint soha, ezért mindenki nézze meg, hogy a legoptimálisabb helyen játszik-e.

Egy másik közéleti példával alátámasztva ez úgy nézne ki, hogy Te melyik bankba kamatoztatnád a pénzed? Ott, ahol 10%-ot kapsz kamatként pénzed után vagy ott, ahol 20%-ot? A kérdés költői volt, ezért azt javaslom, hogy többet ésszel mint erővel....

A Magyarországon jelen levő irodák közül a legjobb szorzókat ide kattintva találod.

A fent említett iroda nem csak a legjobb szorzókat szolgáltatja, hanem:

  • Legtöbb ÉLŐ videó közvetítés/ fogadási piac/ hasznos fogadást segítő statisztika
  • Kifogástalan iPhone, android, tablet elérés 7.500 Ft extra bónusszal
  • Akár 100%-os gyűjtőfogadás bónusz(nyertes fogadésokra) egészen 35 millió Ft értékig(hihetetlen!!!)
  • ÉLŐ lóverseny közvetítés garantált legjobb szorzóval - Lóversen stratégák itt! 
  • Őrült fogadások Kate és William gyerekének a nevére
  • Sok fajta, rendszeres bónusz, izgalmas promóciók

BukiSamurai

0 Tovább

8 év az Ex-Buki naplójából!

8 évet húztam le Anglia 3 legnagyobb online bookmaker cégénél, ahol végigjártam a szamárlétrát és részese lehettem a sportfogadás rejtélyes, misztikus világának. Mindig is imádtam a sportokat és persze a fogadást is hamar megszerettem, ezzel növelve adrenalin szintem a meccsek közben.

23 éves voltam, amikor végeztem egyetemi tanulmányaimmal és sok csoporttársammal ellentétben úgy döntöttem, hogy külföldön fogok szerencsét próbálni. . 

Ekkor indult el a 8 év, a sportfogadás világában folytatott túrám. Nem is sejtettem volna, hogy ez a kis kaland az életemet nagyban meghatározó tényezővé növi ki magát. 

Egy kis ízelítő, hogy miről is lesz szó az Ex-buki naplójában:

  • A megfelelő iroda szorzói, akár 20%-al is magasabbak lehetnek
  • Nyerő sportfogadó stratégiák, jelek "ázsiai hendikep"
  • ÉLŐ piacokra fogadunk algoritmusok segítségével
  • Profi játékosok INGYENES "ázsiai hendikep" tippjei
  • Legális bónusz rablás trükkök
  • Kémkedj a sasfészekben a meccset befolyásoló infókról
  • Hogyan találunk magunk bundagyanús meccseket és mely oldalakon;
  • INGYENES "Arb" sportfogadó szoftver a havi 10% profitért
  • Hogy fogadjunk már megtörtént eseményekre
  • Sportfogadás aranyszabályok, amik nélkül örökre vesztes maradsz

....és még sok minden MÁS!

BukiSamurai

0 Tovább
123
»

bukisamurai

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek